Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияИскра Ангелова разкри, че е преминала през Ковид,

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияИскра Ангелова разкри, че е преминала през Ковид,
Коментари Харесай

Искра Ангелова: В Германия не могат да повярват, че у нас ходим свободно по улиците

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Искра Ангелова разкри, че е минала през Ковид, като това не е било изключително леко. Тя е безапелационна, че разпоредбите за битка с разпространяването на заболяването би трябвало да се съблюдават.

" Аз като изкарала Ковид мога да разясня тематиката. Не знам дали ще има нов пик, никой доктор не може да го каже. На планетата й идваме допълнително, произвеждаме ужасно доста отпадък. Филмът " Заразяване " от 2009 година е сюжета на това, което живеем в този момент. Живеем в антиутопичен свят, това е ужасно. Аз го карах вируса нелеко, доста познати починаха. Винаги съблюдавам разпоредбите. Не съм се ваксинирала още, тъй като още имам антитела. Но ние не сме видяли какво е да има здрави ограничения. В Германия не могат да повярват, че в България си вървим по улиците и така нататък Там нищо не им дават. В Гърция не им даваха да влизат в магазина, трябваше за се съобщи лист и пазаряха извън ", съобщи тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия "

" Няма изясненост какъв брой индивида са го изкарали. Аз съм за маските. Гледаха ме необичайно първоначално. Голямата зараза потегли предходната година от абитуриентските балове, синът ми се залози от абитуриентски бал. В Банско, Разлог и другите надолу всичко споделят, че са го изкарали ", сподели пък шоуменът Влади Априлов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР